Xiushan

45.00

"Xiushan" - ypatingas skystos formos sveikatą stiprinantis produktas, kurio pagrindinė sudėtinė dalis - grybas Lingzhi. Veiksminga preparato formulė yra lengvai įsisavinama žmogaus organizme.


Išparduota

Dalintis:

„Xiushan“ yra skystos formos sveikatą stiprinantis produktas, pagamintas Lingzhi grybo (lot. ganoderma luicidum) pagrindu. Grybo Lingzhi veiklioji medžiaga ekstrahuojama griežtai laikantis tradicinės kinų medicinos metodų. Apdorojant grybo žaliavą iki sirupo konsistencijos bei derinant su nuovirine dalimi, gaunamas unikalus produktas, kurį žmogaus organizmas gali lengvai įsisavinti. „Xiushan“ galima vartoti šiais atvejais:

• kai sumažėjęs organizmo atsparumas infekcijoms;
• įvairių vidaus organų funkcijų sutrikimai;
• kai pasireiškia nerimas, baimė, pyktis ir pan.;
• kaip pagalbinė priemonė esant cukriniam diabetui ir onkologinėms problemoms.

Per pastaruosius dešimtmečius atlikta labai daug Lingzhi (lot. ganoderma lucidum) mokslinių ir klinikinių tyrimų. Pripažįstama, kad šis grybas yra vienas svarbiausių vaistinių grybų, kurio sudėtyje gausu bioaktyvių antrinių metabolitų ir didžiulė cheminių struktūrų įvairovė. Tai polisacharidai, triterpenoidai, adenozidai, steroliai, alkaloidai, taip pat vitaminai, mineralai.

Viena iš svarbiausių Lingzhi grybo terapinių savybių yra ta, kad jis gali sustiprinti mūsų imuninę sistemą. Tyrimai rodo, kad Lingzhi grybas gali teigiamai paveikti baltuosius kraujo kūnelius, kurie yra kritinės mūsų imuninės sistemos dalys.
 
Plačiai tyrinėjamas ir antidiabetinis Lingzhi grybo poveikis. Viename iš tyrimų dalyvavo 71 pacientas, sergantis II tipo cukriniu diabetu. Nustatyta, kad Lingzhi grybas ne tik buvo gerai toleruojamas, bet veiksmingas bei saugus mažinant gliukozės koncentraciją kraujyje. Tyrimų, kuriuose patvirtinamas teigiamas Lingzhi grybo poveikis cukriniu diabetu sergantiems žmonėms, yra gerokai daugiau.
 
Mokslininkus ypatingai domina antivėžinis Lingzhi grybo poveikis. Tyrimai rodo, kad vartojant Lingzhi grybą didinamas baltųjų kraujo kūnelių aktyvumas, kas padeda kovoti su vėžiu, gerinama vežiu sergančių žmonių gyvenimo kokybė. Viename iš tyrimų buvo vertinamas Linzghi grybo poveikis imuninės sistemos atsistatymui po chemoterapijos. Keturiems pacientams, sergantiems kepenų onkologija, 3 mėnesius buvo duodama Lingzhi grybo ekstrakto. Po 1 mėnesio bilirubino lygis buvo reikšmingai sumažėjęs. Po 3 mėnesių bilirubino lygis grįžo į normos ribas. Padaryta išvada, kad Lingzhi grybas yra stiprus priešvėžinis agentas, kuris turėtų būti rekomenduojamas kartu su tradiciniu gydymu (Nahata, A., 2013; Jin et al, 2016; Gao et al, 2015; Santesso ir Wieland, 2016).
 
Tyrimai taip pat rodo, kad Lingzhi grybas yra natūralių antioksidantų̨ ir stiprų antibakterinį poveikį turinčių medžiagų šaltinis. Daugiau apie antibakterinį šio grybo poveikį skaitykite ČIA
  

Sudėtis: Lingzhi grybas (Ganoderma lucidum (Curtis) P.Carst), konservuojanti medžiaga kalio sorbatas, rūgštinanti medžiaga citrinos rūgštis,  aspartamas, distiliuotas vanduo.

Vartojimo rekomendacijos: prieš vartojimą suplakti. Gerti po 2–5 ml 2 kartus per dieną 30 minučių prieš valgį (rekomenduojama 5 minutes palaikyti po liežuviu ir po to nuryti). 

Kiekis: 10 buteliukų po 10 ml.

Įspėjimai ir rekomendacijos. Maisto papildas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Produktas negali pakeisti medikamentų. Nerekomenduojama vartoti mažiems vaikams, nėščioms ir žindančioms moterims. Siekiant geriausio rezultato produktą vartokite reguliariai pagal vartojimo rekomendacijas. Laikyti sausoje, vėsioje, tamsioje vietoje.