Arbata "Balansas+"

55.00

Kinijos Liang Shan grafystės ilgaamžių žmonių paslaptis - juodųjų karčiųjų grikių kruopos. Ši arbata sukurta apjungiant Rytų gydytojų patirtis ir šiuolaikines biotechnologijas. Juodieji kartieji grikiai iš Liang Shan provincijos natūraliai fermentuojami naudojant raudonąsias mieles. Ši arbata pasižymi ne tik unikaliu gurmanišku skoniu, bet ir organizmą valančiomis-atstatančiomis savybėmis.   



Dalintis:

SAVYBĖS

Arbata rekomenduojama esant lėtiniam nuovargiui. Sudėtyje yra virš 19 įvairių amino rūgščių, mikroelementų ir mineralų, B, P grupės vitaminų, taip pat baltymų, fermentų ir maistinių skaidulų. Produktas turtingas kalciu, fosforu, magniu, geležimi, variu, cinku, boru, jodu ir kt. Geriant arbatą Balansas+ ne tik šalinami toksinai, bet ir organizmas papildomas reikiamomis maistinėmis medžiagomis.  

Arbatos sudėtyje yra gama amino sviesto rūgštis. Ji aptinkama daugelyje maisto produktų, tačiau gan mažais kiekiais. Didesni gama amino sviesto rūgšties kiekiai aptinkami fermentuotuose produktuose. Gama amino sviesto rūgštis veikia kaip centrinės nervų sistemos slopiklis: gerina miegą, mažina nerimą, stiprina imunitetą streso sąlygomis. 

Šios arbatos sudėtis teigiamai veikia kasos funkciją, todėl ji kaip, pagalbinė priemonė, ypatingai tinka žmonėms, kenčiantiems nuo cukrinio diabeto.

Arbata vertinga ir kovojant su bloguoju cholesteroliu, nes joje yra monakolino K. Monakolinas K susidaro raudonosiomis mielėmis fermentuojant ryžius. Kinų medicinoje Monakolinas K nuo seno vertinamas dėl teigiamo poveikio žmogaus sveikatai.  Vakarų medicinoje moksliniai monakolino K tyrimai pradėti ganėtinai neseniai. Tačiau vertingosios monakolino K savybės jau spėjo pelnyti oficialų ES pripažinimą, kur paprastai tokių savybių priskyrimas produktams yra griežtai reglamentuojamas. Taigi, Europos Komisija patvirtino išvadą, kad monakolinas K iš raudonosiomis mielėmis fermentuotų ryžių padeda palaikyti normalią cholesterolio koncentraciją kraujyje.

Arbata Balansas+ yra tinkamas pasirinkimas siekiant maitinti ir stiprinti blužnį. Tradicinėje kinų medicinoje blužnis yra vienas svarbiausių žmogaus organų. Blužnis yra limfinės ir kraujotakos sistemų dalis, turi didžiulę įtaką imunitetui. Apie susilpnėjusią blužnį byloja tokie simptomai kaip imuninės sistemos nusilpimas, anemija, kraujosruvos, mėlynės, kraujavimas iš nosies, gimdos, tiesiosios žarnos, vidaus organų pasmukimai, nuolat sausos šerpetojančios lūpos. Kai nusilpsta blužnis, norisi valgyti labai daug saldumynų. Jie trumpam suteikia energijos bei džiaugsmo, bet per didelis jų kiekis nusilpnina blužnį. 

Sudėtis: raudoni fermentuoti ryžiai, Liang Shan juodųjų karčiųjų grikių kruopos.

Paruošimas ir vartojimas: Suaugusiems (virš 18 metų) užpilti 1 arbatos maišelį 1 litru karšto virinto vandens (70–80°C). Išgerti per dieną tarp valgymų (iki 19 val.).

Kiekis: 30 maišelių po 4 g.